House of PanBoeddha: spirituele ruimte voor het geven van sessies, healings en/of ceremonies.

Fijn om te mogen aankondigen dat er een nieuwe ontwikkeling heeft plaats gevonden!
Vanaf heden is de prachtige ruimte House of PanBoeddha per dagdeel te huur. Speciaal voor teachers in het geven van spirituele groei, emotionele en energetische healing of het begeleiden van ceremonies die nog geen eigen ruimte hebben maar wel aan de slag willen gaan met hun prachtige spirituele beroep is dit een unieke plek.

Deze prachtige ruimte is een ‘spiritueel gespreid bedje’ waarin je clienten en/of deelnemers met open armen en een warm welkom ontvangt en mag behandelen met vele (muzikale) tools waarvan het grootste gedeelte al kant en klaar ligt voor gebruik.

House of PanBoeddha is met energetische aandacht en in veel liefde & licht ingericht en voorzien van veel (o.a Sjamanistische) muzikale elementen om een mooie lessen, workshops, sessie of ceremonies te begeleiden. Deze ruimte wordt dagelijks energetisch gereinigd!

Ook yogamatjes, kussentjes en dekentjes zijn aanwezig.

Heb je interesse in het huren van deze ruimte? Meer informatie is te vinden onder ‘Klanktherapie”.

Je bent van harte welkom!

Namasté,
Annemarie Klein

Lieve mensen,

Sinds de laatste persconferentie over het Coronavirus (Vovid-19) 28 september 2019 heb ik de (al eerder genomen) maatregelen aangescherpt.

Dat houdt in:

-de groepworkshops zijn geminimaliseerd van 6 personen naar 4 personen per workshop
-bij aankomst handen wassen
-schoenen uit trekken bij binnenkomst ruimte
-een dag van te voren doorgeven wanneer je denkt Corona symptomen te hebben. Samen zullen we een nieuwe datum uitzoeken.
-Een mondkapje dragen tijdens de workshop is wenselijk maar niet verplicht. Je deelt namelijk een handpan met een groepsdeelnemer waardoor je met je gezicht vrij dicht bij iemand in de buurt zit.

Samen houden we het Corona virus op afstand!

Dank voor ieders begrip!

Namasté, Annemarie

Voor een maandag was de 2e Still Together Haarlem toch een prima opkomst. Een fijne groep mensen met een paar bekende gezichten die de vorige keer ook bij deze stille meditatie aanwezig waren🙏🏼
Woensdag 21 oktober 2020 om 17.00 u zijn Cecile van Reede (organisator Haarlem) en ikzelf Annemarie Klein (begeleiding handpan) om 17.00 u weer in het Kenaupark te vinden om de 3e Still Together Haarlem te begeleiden.
Initiatiefnemer Tijn Touber is op dit moment in afwachting van een vergunning voor #StillTogetherAmsterdam. We hopen dat Tijn en Binkie spoedig deze mooie en liefdevolle bijeenkomst mogen voortzetten en onze gedachten gingen vandaag even extra naar ze uit❤️
Beeldopname: Carianne Hendrichs

 

Gister (zaterdag 19 september 2020) ‘een práchtige en bijzondere dag onder de Pannen’ gegeven bij Gaia praktijk voor Healing & Muziektherapie & Ervaringsplek in Ruurlo! 

Een dag onder de Pannen’ o.b.v. Annemarie Klein is een ‘handpan zen dag’ zoals  ik dit zelf beschrijf. Van meditatie, leren van ritmes, handpan battle, lunch, zingen met de handpan, toonhoogte oriëntatie, stemexpressie tot een handpan performance ter afsluiting van de dag. Na afronding van deze dag, geef ik de gelegenheid om handpanbezitters hun handpannen te laten zien voor een kwaliteitscheck / tips & trucs.

Kosten om ‘Een dag onder de ‘Pannen’ bij te wonen incl. lunch: €135,- p.p.

Deze video is tot stand gekomen via een boeking door Gaia praktijk voor Healing & Muziektherapie & Ervaringsplek | http://gaiamuziektherapie.nl/

Bij een mooie handpan hoort een stevige handpan standaard!

Deze houten verstelbare handpanstandaard is geschikt voor alle soorten maten handpannen, RAV-drums, Tank, -en Tonquedrums.

Prijzen:
-onbewerkt hout: €65,00 (incl btw)
-geolied hout: €75,00 (incl btw)

€6,95 verzendkosten binnen Nederland
€18,00 verzendkosten in Europa

Ben je op zoek naar jouw eerste handpan? -maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar dit betoverende instrument? Dan ben je bij Panboeddha | Klein in Concept meer dan aan het juiste adres!

Al vele jaren begeleid ik mensen in het vinden van hun ‘juiste’ handpan door middel van het geven van orientaties die gewoonweg belangrijk zijn want ieder levend wezen is geboren met een eigen toonhoogte. Na het ontdekken van deze bijzondere ervaring voel je meteen dat de klanken van de handpan je tot in vele en diepe lagen door je lijf resoneert. Je bent dan klaar voor de aankoop van je éérste handpan!

Wil je een persoonlijke begeleiding in het vinden van jouw handpan? Maak gerust een afspraak! Wil je gewoon langskomen om eens te kijken, ervaren en te voelen wat een handpan werkelijk met je doet? Geen probleem, ook dat kan!  Handpanliefhebbers die al weten wat hun toonhoogte is of op zoek zijn naar een tweede handpan zijn ook van harte welkom!

Mocht het zo zijn dat jouw handpan is uitverkocht dan gaat de handpanbouwer hard voor je aan de slag zodat jij met een paar weken een gloednieuwe handpan kan ophalen waar nog niemand op heeft gespeeld!

Ik zie uit naar je komst!

 

 

 

 

Als leerlingen hun huiswerk toesturen kijk ik het na d.m.v. het ingestuurde filmpje over mijn boxen af te spelen en dan op mijn handpan mee te spelen. Zo wordt meteen duidelijk wanneer leerlingen ergens tegenaan lopen. Door een filmpje terug te sturen waarop ons samenspel te zien en te horen is kan ik inzichtelijk maken waar een leerling op moet letten. Deze leerling speelt na 4 weken prima (!) op haar handpan en liet meteen een stukje improvisatie horen!

Aan het begin van een workshop vraag ik altijd naar de allereerste handpan ervaring van de deelnemers en vaak hoor ik het verhaal dat ze bv. tijdens de vakantie op een pleintje in Barcelona de nog onbekende maar oh zo aantrekkelijk klanken van de handpan hoorde.  “Wat is dit voor een geluid”… of:” kippenvel!” Maar ook: “de klanken raakte mijn diepste gevoel van binnen” en: “ik kon mijn tranen niet bedwingen!”. Het gevoel van niet meer wegwillen gaan maar alleen maar willen blijven luisteren is ook een veel voorkomende ervaring.

Kijk eens naar de lachende en blije gezichten van de deelnemers die jou voorgingen!
Zaterdag 8 augustus geef ik weer een groepsworkshop waarvoor je je kan opgeven via het aanmeld – /aanvraagformulier.
Je bent van harte welkom!

Namasté, Annemarie Klein

Wat vind je van mijn nieuwe handpanwebsite?

Al een poosje was ik aan het dubben of ik een nieuwe website met een nieuwe look zou laten bouwen of niet. Mijn vorige website heb ik een paar jaar geleden zelf gebouwd maar ik miste toch de kennis om een paar handige tools toe te voegen want… tenslotte blijft handpanles geven tóch meer mijn vakgebied.

En wie kwam ik 7 juni jl. tegen tijdens een workshop? Marieke Spanjaard! Marieke was samen met een vriendin meegekomen en was laaiend enthousiast over de handpan. Tijdens de workshop kwam mijn website ter sprake en zie(!) Marieke is keihard aan de slag gegaan en kwam met dit verbluffende resultaat!

Wil jij ook een mooie website laten bouwen? Via deze link kom je met Marieke in contact!

Dankjewel Marieke, ik ben je eeuwig dankbaar!!

Vandaag binnengekregen: oerstevige en waterproof handpanbags!

Deze stevige tassen sluiten naadloos om de handpan heen waardoor de handpan niet kan verschuiven en de aan de binnenkant verwerkte verdikking zorgt ervoor dat de Ding (hoofdnoot / bastoon) niet kan beschadigen. Deze handpantas is makkelijk als rugzak mee te nemen door de handige schouderhengsels die stevig bevestigd zitten.

Kortom: je kan met een gerust hart je handpan op reis meenemen!

Prijs handpanbag: €95,00