Door de jaren heen merkte ik dat handpan belangstellenden behoefte hebben aan éérst een vast lesprogramma waarin alle facetten van het ontdekken van de handpan in is opgenomen. Een kort maar krachtig programma van tien weken waar alle leer-elementen naar voren komen en die zéér van belang zijn in de overweging om een handpan aan te schaffen. Deze 10-lessen strippenkaart biedt je een prachtige kans om tien weken lang elke week een handpanles te komen volgen en thuis te oefenen op jouw eigen handpan!

Het programma ziet er als volgt uit:

Les 1 kennismaking, uitleg & geschiedenis handpan, speeltechniek, toonladder oefeningen
Les 2 driekwartsmaat
Les 3 intuïtief spelen
Les 4 vierkwartsmaat (drie manieren spelen)
Les 5 ritme PanBoeddha Band ‘Desert’
Les 6 eerste partij, tweede partij, derde partij
Les 7 stem & handpan
Les 8 handpan toonhoogte oriëntatie
Les 9 ritme #HangMassive
Les 10 samenspel muzikant

Meer informatie is te vinden op deze site of stuur gerust een WhatsApp naar: 06-48936230

Voel je welkom en namasté,
Annemarie Klein🙏🏼❤️

 

 

 

Thamar en Annemarie nemen je tijdens deze Yoga Nidra & Sound Healing mee in de healing space tussen slapen en waken. Yoga Nidra is een vorm van geleide meditatie en diepe ontspanning, comfortabel liggend op je eigen matje, waarbij je een moeiteloze staat van zijn en hoger bewustzijn bereikt. Door de diepe ontspanning ontstaan theta en delta hersengolven, bereik je een trance staat waarin ervaringen en fragmenten van herinneringen worden verwerkt, de spierspanning en stress in het lichaam af neemt en de bloeddruk en hartslag daalt. Dit heeft een zeer helende werking op lichaam en geest.

De Yoga Nidra wordt begeleid door heerlijk rustgevende klanken van klankschalen en andere instrumenten welke volledig zijn afgestemd op de meditatie en de groepsenergie. Door de hoge trilling en frequentie wordt de diepe staat van ontspanning tijdens de Yoga Nidra versterkt.

Na de Yoga Nidra wordt je volledig ondergedompeld in de Sound Healing, waarbij onder andere op de Cahschas Chascas Chajchas, Koshi Chimes, diverse handpannen gestemd in verschillende toonhoogtes, Sansula, boventoonzang (overtone singing), Dzing, Shruti box, Native Spirit flutes, diverse rainsticks, oceandrum en de tamtam (gong) en eindigend met de unieke Native American Pow Wow Sjamaan drum.

Wij sluiten deze healing space af onder het genot met een kopje thee en iets lekkers.

Kosten €45,-
Vrijdag 18 juni 19:30 – 21:00 uur (met eventueel uitloop)
Aanmelden via: Thamar Karpes / www.thamarkarpes.com/ 0652840077

Bij Klein in Concept zijn de magische PanBoeddha Handpannen te koop (custom made)!

Deze handpan is uniek in zijn soort en is geheel afgestemd op de Golden Age: het Aquarius tijdperk! De klanken van deze meesterlijke handpan stralen rust, kracht en compassie uit.

De verkoop van een PanBoeddha handpan begint vanaf €1.695 excl. btw (5 noten). Wil je extra noten op je handpan? Per extra noot betaal je €135,- excl btw. Bij aanschaf van een handpan krijg je een gratis privé workshop of toonhoogte oriëntatie t.w.v. €57,50 cadeau! (voor handpanliefhebbers die een handpan hebben gehuurd geldt een andere en aantrekkelijke korting!).

Is direct aanschaffen van een handpan net iets te duur?  Huur dan eerst 5 weken lang een handpan inclusief 5 online lessen, een standaard én een handpantas voor maar €200, -(incl. btw) en ontdek of de handpan bij jou past!

Klein in Concept geeft de mogelijkheid om op basis van een maandelijkse afbetaling een handpan te kopen. Vraag gerust naar de voorwaarden.

Je bent van harte welkom want vandaag een afspraak plannen… is binnenkort al op je eigen handpan spelen!

  PanBoeddha

Klein in Concept was toe aan uitbereiding om zo meer voor de mensen te kunnen betekenen die op zoek zijn naar een handpan, (groep) workshops, lessen, verhuur en toonhoogte oriëntaties voor de grand final: een lang gekoesterde handpan aanschaffen!

Het nieuwe pand, betrokken in januari 2021 biedt alle ruimte en straalt een heerlijke vibe uit zodra je binnen stapt!

De boven etage wordt gebruikt voor de prachtige soundhealings en is ook per dagdeel te huren om ceremonies / spirituele trainingen te geven.

Kortom: de deuren van Klein in Concept staan voor je open!

Aho,
Annemarie Klein

Mahatma: dé nieuwetijdsenergie van dit Gouden tijdperk

De Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt, transformeer je steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. Op 28 oktober 2011 zijn we het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe omdat wat eigenlijk ons geboorterecht is, weer terug te claimen om in te zetten voor onze persoonlijke groei en daarbij voor de gehele mensheid.

De Mahatma is letterlijk het collectief van de Opgestegen Meesters welke alle aspecten van het leven eigen hebben gemaakt en vervolgens geascendeerd zijn. Daarom gaat deze Mahatma energiestroom ook veel verder dan andere energiesystemen die we kennen en bestaan. De energie werkt transformerend op elk stuk van je leven en is sinds de Grote Conjunctie (21 december 2020) het ‘officiële’ beginpunt van een nieuwe manier van leven in het Aquariustijdperk waarin vrijheid en decentralisatie centraal staan.

Deze prachtige 3-daagse training Mahatma Avatar van Synthese Practitioner wordt gegeven door Mahatma Coach / Trainer Claudia Hartendorp (meer informatie onderaan deze pagina).

 

Wat kan deze training voor jou betekenen?

Tijdens de training word jij weer in je kracht gezet en zal jij weer gaan schijnen. Jouw connectie met je Hogere Zelf wordt hersteld en verdiept waardoor je een betere connectie krijgt met zowel jezelf als de Bron. Jouw Anthakarana, oftewel jouw regenboogbrug wordt opnieuw geactiveerd, waardoor je de Mahatma weer kan faciliteren en jij de Mahatma bént. Deze regenboogbrug staat volledig om je heen (ongeveer 20 meter) waardoor jij de energie letterlijk vertegenwoordigt en bent (dus niet een doorgeefluik zoals bij vele andere systemen het geval is). Je zult letterlijk een energiepilaar worden die continue de Mahatma energie facilitair en grondt. Dit garandeert een zeer bijzonder en diepgaand innerlijke transformatieproces waarbij oude innerlijke wonden geraakt en geheeld kunnen worden.

Nadat je opnieuw de verbinding met je Hogere Zelf, de Bron en de Mahatma hebt gemaakt zal jij in staat zijn om zeer krachtige helingen te kunnen geven.

Deze healing bevat letterlijk het volledige spectrum van de Bron. De ervaring is dan ook dat de cursisten deze energie als zeer prettig en ondersteund ervaren. Het werkt op zowel je persoonlijke en spirituele groei als wel bij bepaalde kwalen, pijntjes en noem maar op.

In deze training werken we overigens niet met symbolen want het contact met de I Am Presence wordt namelijk volledig hersteld. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen werken juist beperkend voor de spirituele en persoonlijke groei aangezien deze nog van de oude tijd zijn.

‘Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk Incarnatie van God, Mahatmabetekent letterlijk Grote Ziel’ 

Wat leer je en ontvang je allemaal? 

Tijdens de 3-daagse Practitioner word je systeem opgeschoond, volledige gereset en herverbonden. Je zult gedurende de drie dagen activaties ontvangen die het o.a. mogelijk maken dat je weer verbinding maakt met je Hogere Zelf en dat je met de Mahatma energie kan werken. Door middel van oefen met de medecursisten ervaar je hoe de Mahatma energie werkt. Het contact met je Hogere Zelf wordt hersteld, jouw Lichtlichaam wordt geactiveerd waardoor je mogelijkheid krijgt om energetische reizen te maken. Je ontvangt ook een zeer diepgaande DNA activatie, dat een positief effect heeft op je persoonlijke en spirituele groei, waardoor je veel sneller kan evolueren. Naast dit alles ontvang je een persoonlijke practitioner healingteam, waarmee je leert werken en waarvan je Healingen kan ontvangen voor zowel jezelf als voor iemand anders. Je ontvangt óók de Trinity initiatie om de Trinity blessing te kunnen geven. Deze Goddelijke energie is een samensmelting van Melshizedek, Serafijnen en de Divine energie. Het is een ware energie van dit tijdperk en daarom kan deze energie je een enorme boost in je transformatie proces geven.

Hieronder de meditatie / activatie op een rijtje:

-Clearing (opschoning van je 352 chakra’s en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten;
-Anthakarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum);
-Openen en activeren van de aardester;

Mahatma activatie niveau één;
-Chakra activatie: Hogere Hart chakra (Heilige Hart Tempel);
-Kernangst matrix omzetten in Liefde;
-Lichtlichaam (Mer Ka Ba);

Mahatma activatie nivea twee;
-Licht frequentie verhoging;
-Pijnappelklier en derde oog activatie;
-Oefenen Healing;
-Practitioner vortex leren geven;
-Karma clearing (opschonen van je Karma door Aartsengel Michael);
-Activering van het Violette vuur;
-Ascensie meditatie

Mahatma activatie niveau drie;
-Galactic Orb activering en oefenen met medecursisten;
-Installeren van je practitioner Healing assistentieteam;
-DNA opschonng en activering;
-De Heilige Trinity Intiatie en met de energie oefenen;-Teaching: Heilige Trinity Shri Murti;
-Teachings: Ik Bewustzijn vs. Eenheidsbewustzijn;
-Teachings: Integriteit;
-Teaching: Het Ego en het Hogere Zelf.

Ik nodig je van harte uit om deze intense 3-daagse training Mahatma Avatar van Synthese practitioner te komen volgen! De kosten van deze training zijn: €297,- inclusief werkboek en certificaat.

Voor meer informatie en/of inschrijvingen:
Claudia Hartendorp
BewustZijn Centrum CH
www.bewustzijncentrumch.nl

 

Deze week heb ik mijn ‘gepersonaliseerde’ gong opgehaald bij Storm van der Burgt (op Facebook te vinden onder Harr van der Burgt) en wat ben ik blij! Storm heeft aan de hand van mijn geboortedatum en tijdstip van geboorte uitgerekend wat mijn ware toonhoogte is en is toe begonnen met bouwen.

De prachtige resonerende klank van deze gong behalen zelfs boventonen om kippenvel van te krijgen! Als extra verassing heeft Storm de afbeelding van een handpan in de gong verwerkt, een uniek stuk in zijn soort dus!

Natuurlijk heb ik de gong meteen bespeeld in de eerst volgende soundhealing die volgde en kreeg hele mooie reacties!

Veel dank Storm van der Burgt, voor het realiseren van zo’n persoonlijke en spirituele gong! Ik ga hier veel mensen blij meemaken!

Mahatma: de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk!
Afgelopen weekend heb ik de intensieve 3-daagse training Mahatma Avatar van Synthese Practitioner gevolgd o.b.v Claudia Hartendorp en haar rechterhand Eva Schenk.
Even uitleg voor de mensen die nog niet precies weten wat Mahatma is: de Mahatma is het volledige spectrum van de Oerbron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Oerbron.
De Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer je met deze energie werkt, transformeer je steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan.
Tijdens deze training ben ik opgeschoond en mijn systeem is volledig gereset en herverbonden. Ik heb veel diepgaande activaties ontvangen zoals o.a. Anthakarana, Lichtlichaam (Mer Ka Ba), DNA opschoning en activering (en nog véél meer!) die het o.a. mogelijk maken dat ik met de Mahatma energie kan en mag werken.
Naast de activaties hebben we ook veel geoefend met de groep door met (en op) elkaar healings te geven en te ontvangen.
Ik ben al aardig ver in mijn spirituele ontwikkeling maar deze training gaat nog een Goddelijke stap verder waardoor ik af en toe echt flabbergasted was! Een echte aanrader voor wie snapt in welk proces ik me nu bevind!
Ook de klanken van mijn handpan behoort tot de verbondenheid met de Mahatma energie en dat mocht er ook dubbel en dwars uitkomen: Claudia en ik kwamen in één lichtstraal van Mahatma energie (stem & handpan); waardoor een sferisch veld ontstond en waarin onze hele groep verbonden was. Dit was een magisch moment vol liefde en licht…

Fijn om te mogen verkondigen dat ik nu gecertificeerd aan de slag mag gaan om de Mahatma energie te gebruiken in (o.a.) mijn soundhealings!

House of PanBoeddha: spirituele ruimte voor het geven van sessies, healings en/of ceremonies.

Fijn om te mogen aankondigen dat er een nieuwe ontwikkeling heeft plaats gevonden!
Vanaf heden is de prachtige ruimte House of PanBoeddha per dagdeel te huur. Speciaal voor teachers in het geven van spirituele groei, emotionele en energetische healing of het begeleiden van ceremonies die nog geen eigen ruimte hebben maar wel aan de slag willen gaan met hun prachtige spirituele beroep is dit een unieke plek.

Deze prachtige ruimte is een ‘spiritueel gespreid bedje’ waarin je clienten en/of deelnemers met open armen en een warm welkom ontvangt en mag behandelen met vele (muzikale) tools waarvan het grootste gedeelte al kant en klaar ligt voor gebruik.

House of PanBoeddha is met energetische aandacht en in veel liefde & licht ingericht en voorzien van veel (o.a Sjamanistische) muzikale elementen om een mooie lessen, workshops, sessie of ceremonies te begeleiden. Deze ruimte wordt dagelijks energetisch gereinigd!

Ook yogamatjes, kussentjes en dekentjes zijn aanwezig.

Heb je interesse in het huren van deze ruimte? Meer informatie is te vinden onder ‘Klanktherapie”.

Je bent van harte welkom!

Namasté,
Annemarie Klein

Lieve mensen,

Sinds de laatste persconferentie over het Coronavirus (Vovid-19) 28 september 2019 heb ik de (al eerder genomen) maatregelen aangescherpt.

Dat houdt in:

-de groepworkshops zijn geminimaliseerd van 6 personen naar 4 personen per workshop
-bij aankomst handen wassen
-schoenen uit trekken bij binnenkomst ruimte
-een dag van te voren doorgeven wanneer je denkt Corona symptomen te hebben. Samen zullen we een nieuwe datum uitzoeken.
-Een mondkapje dragen tijdens de workshop is wenselijk maar niet verplicht. Je deelt namelijk een handpan met een groepsdeelnemer waardoor je met je gezicht vrij dicht bij iemand in de buurt zit.

Samen houden we het Corona virus op afstand!

Dank voor ieders begrip!

Namasté, Annemarie

Voor een maandag was de 2e Still Together Haarlem toch een prima opkomst. Een fijne groep mensen met een paar bekende gezichten die de vorige keer ook bij deze stille meditatie aanwezig waren??
Woensdag 21 oktober 2020 om 17.00 u zijn Cecile van Reede (organisator Haarlem) en ikzelf Annemarie Klein (begeleiding handpan) om 17.00 u weer in het Kenaupark te vinden om de 3e Still Together Haarlem te begeleiden.
Initiatiefnemer Tijn Touber is op dit moment in afwachting van een vergunning voor #StillTogetherAmsterdam. We hopen dat Tijn en Binkie spoedig deze mooie en liefdevolle bijeenkomst mogen voortzetten en onze gedachten gingen vandaag even extra naar ze uit❤️
Beeldopname: Carianne Hendrichs