Gratis handpanstandaard én een gratis handpanles bij aankoop van een handpan!

Je bent er klaar voor! Na lang sparen, dubben of vooruitschuiven wordt joúw eerste handpan binnenkort een droom die eindelijk uitkomt! Hoe leuk is het om te vertellen dat je een gratis handpan-standaard t.w.v. €65,- én een gratis les t.w.v. €45,- cadeau krijgt bij de aankoop van een handpan!

Een nieuwe Amaya handpan C# (8 toons) t.w.v. €1800,- ex btw wordt persoonlijk door de handpanbouwer voor jou gebouwd en kost nu €1500,- ex btw!

Neem gerust contact op voor meer info!

 

Aan het begin van een workshop vraag ik altijd naar de allereerste handpan ervaring van de deelnemers en vaak hoor ik het verhaal dat ze bv. tijdens de vakantie op een pleintje in Barcelona de nog onbekende maar oh zo aantrekkelijk klanken van de handpan hoorde.  “Wat is dit voor een geluid”… of:” kippenvel!” Maar ook: “de klanken raakte mijn diepste gevoel van binnen” en: “ik kon mijn tranen niet bedwingen!”. Het gevoel van niet meer wegwillen gaan maar alleen maar willen blijven luisteren is ook een veel voorkomende ervaring.

Kijk eens naar de lachende en blije gezichten van de deelnemers die jou voorgingen!
Zaterdag 8 augustus geef ik weer een groepsworkshop waarvoor je je kan opgeven via het aanmeld – /aanvraagformulier.
Je bent van harte welkom!

Namasté, Annemarie Klein

Wat vind je van mijn nieuwe handpanwebsite?

Al een poosje was ik aan het dubben of ik een nieuwe website met een nieuwe look zou laten bouwen of niet. Mijn vorige website heb ik een paar jaar geleden zelf gebouwd maar ik miste toch de kennis om een paar handige tools toe te voegen want… tenslotte blijft handpanles geven tóch meer mijn vakgebied.

En wie kwam ik 7 juni jl. tegen tijdens een workshop? Marieke Spanjaard! Marieke was samen met een vriendin meegekomen en was laaiend enthousiast over de handpan. Tijdens de workshop kwam mijn website ter sprake en zie(!) Marieke is keihard aan de slag gegaan en kwam met dit verbluffende resultaat!

Wil jij ook een mooie website laten bouwen? Via deze link kom je met Marieke in contact!

Dankjewel Marieke, ik ben je eeuwig dankbaar!!

Vandaag binnengekregen: oerstevige en waterproof handpanbags!

Deze stevige tassen sluiten naadloos om de handpan heen waardoor de handpan niet kan verschuiven en de aan de binnenkant verwerkte verdikking zorgt ervoor dat de Ding (hoofdnoot / bastoon) niet kan beschadigen. Deze handpantas is makkelijk als rugzak mee te nemen door de handige schouderhengsels die stevig bevestigd zitten.

Kortom: je kan met een gerust hart je handpan op reis meenemen!

Prijs handpanbag: €99,95 (ex btw)

 

Van piano naar handpan

Af en toe speel ik voor mijn huisje op de handpan en deze keer liep er een jong Utrechts gezin langs (man, vrouw en hun twee prachtige jongens). Nieuwsgierig keken ze op afstand toe en op mijn uitnodiging om even op de handpan te komen spelen hoefde ze niet lang na te denken! Alle vier hebben ze met een grote glimlach op de handpan gespeeld en van vader heb ik een filmpje gemaakt. Hij vertelde dat hij de piano bespeelt en het leuke is dat er dan ook meteen een muzikale klik is met de handpan!

 

Deze prachtige 9 toons D major handpan is nu ook te huur!
Op de pagina ‘Handpan huren – Met of zonder handpan lessen’ kun je alle informatie lezen!

Afgelopen dagen druk bezig geweest om alles in te pakken: het tijdelijke huren van ruimte in de Koepel Haarlem aan de Oostvest 22 is voorbij en ondanks de gekke Corona periode heb ik veel leuke en lieve mensen ontmoet voor workshops, lessen, oriëntaties, voor het kopen of huren van een handpan, klank ligconcerten en readings (op afstand of in de Koepel).
Lees meer

Sinds de Corona om het hoekje verscheen is het er niet minder druk om geworden bij Klein in Concept. Mensen kregen ineens tijd om hun lang gekoesterde droom uit te laten komen door een handpan voor een hele schappelijke prijs te huren.

Lees meer

Tijdens gesprekken na een Akasha Kronieken Reading merkte ik op dat mensen behoefte hebben aan een reading op afstand. Nu het Coronavirus nog niet geheel onder controle is, snap ik dat heel goed en ook voor de mensen die bijvoorbeeld niet in de buurt wonen of door lichamelijk problemen niet in staat zijn om naar mij toe te komen, is een reading op afstand een prachtige oplossing.
Lees meer

 

Ik vind de handpan standaards die op internet te vinden zijn mooi maar zo gewoontjes. Daarom ben ik begonnen met het zelf maken van standaards.

Lees meer