Mahatma: de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk

Mahatma: de nieuwetijds energie van dit Gouden tijdperk!
Afgelopen weekend heb ik de intensieve 3-daagse training Mahatma Avatar van Synthese Practitioner gevolgd o.b.v Claudia Hartendorp en haar rechterhand Eva Schenk.
Even uitleg voor de mensen die nog niet precies weten wat Mahatma is: de Mahatma is het volledige spectrum van de Oerbron/Vader/Moeder/God/de Divine en vertegenwoordigt alle stralen van de Oerbron.
De Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer je met deze energie werkt, transformeer je steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan.
Tijdens deze training ben ik opgeschoond en mijn systeem is volledig gereset en herverbonden. Ik heb veel diepgaande activaties ontvangen zoals o.a. Anthakarana, Lichtlichaam (Mer Ka Ba), DNA opschoning en activering (en nog véél meer!) die het o.a. mogelijk maken dat ik met de Mahatma energie kan en mag werken.
Naast de activaties hebben we ook veel geoefend met de groep door met (en op) elkaar healings te geven en te ontvangen.
Ik ben al aardig ver in mijn spirituele ontwikkeling maar deze training gaat nog een Goddelijke stap verder waardoor ik af en toe echt flabbergasted was! Een echte aanrader voor wie snapt in welk proces ik me nu bevind!
Ook de klanken van mijn handpan behoort tot de verbondenheid met de Mahatma energie en dat mocht er ook dubbel en dwars uitkomen: Claudia en ik kwamen in één lichtstraal van Mahatma energie (stem & handpan); waardoor een sferisch veld ontstond en waarin onze hele groep verbonden was. Dit was een magisch moment vol liefde en licht…

Fijn om te mogen verkondigen dat ik nu gecertificeerd aan de slag mag gaan om de Mahatma energie te gebruiken in (o.a.) mijn soundhealings!