3-daagse training Mahatma Avatar van Synthese

Mahatma: dé nieuwetijdsenergie van dit Gouden tijdperk

De Mahatma is continue onderhevig aan transformatie. Wanneer jij met deze energie werkt, transformeer je steeds automatisch mee naar een hoger niveau van bestaan. Op 28 oktober 2011 zijn we het nieuwe tijdperk in gegaan en gelukkig zijn we er nu aan toe omdat wat eigenlijk ons geboorterecht is, weer terug te claimen om in te zetten voor onze persoonlijke groei en daarbij voor de gehele mensheid.

De Mahatma is letterlijk het collectief van de Opgestegen Meesters welke alle aspecten van het leven eigen hebben gemaakt en vervolgens geascendeerd zijn. Daarom gaat deze Mahatma energiestroom ook veel verder dan andere energiesystemen die we kennen en bestaan. De energie werkt transformerend op elk stuk van je leven en is sinds de Grote Conjunctie (21 december 2020) het ‘officiële’ beginpunt van een nieuwe manier van leven in het Aquariustijdperk waarin vrijheid en decentralisatie centraal staan.

Deze prachtige 3-daagse training Mahatma Avatar van Synthese Practitioner wordt gegeven door Mahatma Coach / Trainer Claudia Hartendorp (meer informatie onderaan deze pagina).

 

Wat kan deze training voor jou betekenen?

Tijdens de training word jij weer in je kracht gezet en zal jij weer gaan schijnen. Jouw connectie met je Hogere Zelf wordt hersteld en verdiept waardoor je een betere connectie krijgt met zowel jezelf als de Bron. Jouw Anthakarana, oftewel jouw regenboogbrug wordt opnieuw geactiveerd, waardoor je de Mahatma weer kan faciliteren en jij de Mahatma bént. Deze regenboogbrug staat volledig om je heen (ongeveer 20 meter) waardoor jij de energie letterlijk vertegenwoordigt en bent (dus niet een doorgeefluik zoals bij vele andere systemen het geval is). Je zult letterlijk een energiepilaar worden die continue de Mahatma energie facilitair en grondt. Dit garandeert een zeer bijzonder en diepgaand innerlijke transformatieproces waarbij oude innerlijke wonden geraakt en geheeld kunnen worden.

Nadat je opnieuw de verbinding met je Hogere Zelf, de Bron en de Mahatma hebt gemaakt zal jij in staat zijn om zeer krachtige helingen te kunnen geven.

Deze healing bevat letterlijk het volledige spectrum van de Bron. De ervaring is dan ook dat de cursisten deze energie als zeer prettig en ondersteund ervaren. Het werkt op zowel je persoonlijke en spirituele groei als wel bij bepaalde kwalen, pijntjes en noem maar op.

In deze training werken we overigens niet met symbolen want het contact met de I Am Presence wordt namelijk volledig hersteld. Ons Hogere Zelf heeft geen symbolen nodig om zijn werk te kunnen doen. Het tegendeel is zelfs bewezen: symbolen werken juist beperkend voor de spirituele en persoonlijke groei aangezien deze nog van de oude tijd zijn.

‘Het woord Avatar komt uit het Sanskriet en betekent letterlijk Incarnatie van God, Mahatmabetekent letterlijk Grote Ziel’ 

Wat leer je en ontvang je allemaal? 

Tijdens de 3-daagse Practitioner word je systeem opgeschoond, volledige gereset en herverbonden. Je zult gedurende de drie dagen activaties ontvangen die het o.a. mogelijk maken dat je weer verbinding maakt met je Hogere Zelf en dat je met de Mahatma energie kan werken. Door middel van oefen met de medecursisten ervaar je hoe de Mahatma energie werkt. Het contact met je Hogere Zelf wordt hersteld, jouw Lichtlichaam wordt geactiveerd waardoor je mogelijkheid krijgt om energetische reizen te maken. Je ontvangt ook een zeer diepgaande DNA activatie, dat een positief effect heeft op je persoonlijke en spirituele groei, waardoor je veel sneller kan evolueren. Naast dit alles ontvang je een persoonlijke practitioner healingteam, waarmee je leert werken en waarvan je Healingen kan ontvangen voor zowel jezelf als voor iemand anders. Je ontvangt óók de Trinity initiatie om de Trinity blessing te kunnen geven. Deze Goddelijke energie is een samensmelting van Melshizedek, Serafijnen en de Divine energie. Het is een ware energie van dit tijdperk en daarom kan deze energie je een enorme boost in je transformatie proces geven.

Hieronder de meditatie / activatie op een rijtje:

-Clearing (opschoning van je 352 chakra’s en 12 lichaam systemen en verwijderen van entiteiten;
-Anthakarana (regenboogbrug activering tot het volledige spectrum);
-Openen en activeren van de aardester;

Mahatma activatie niveau één;
-Chakra activatie: Hogere Hart chakra (Heilige Hart Tempel);
-Kernangst matrix omzetten in Liefde;
-Lichtlichaam (Mer Ka Ba);

Mahatma activatie nivea twee;
-Licht frequentie verhoging;
-Pijnappelklier en derde oog activatie;
-Oefenen Healing;
-Practitioner vortex leren geven;
-Karma clearing (opschonen van je Karma door Aartsengel Michael);
-Activering van het Violette vuur;
-Ascensie meditatie

Mahatma activatie niveau drie;
-Galactic Orb activering en oefenen met medecursisten;
-Installeren van je practitioner Healing assistentieteam;
-DNA opschonng en activering;
-De Heilige Trinity Intiatie en met de energie oefenen;-Teaching: Heilige Trinity Shri Murti;
-Teachings: Ik Bewustzijn vs. Eenheidsbewustzijn;
-Teachings: Integriteit;
-Teaching: Het Ego en het Hogere Zelf.

Ik nodig je van harte uit om deze intense 3-daagse training Mahatma Avatar van Synthese practitioner te komen volgen! De kosten van deze training zijn: €297,- inclusief werkboek en certificaat.

Voor meer informatie en/of inschrijvingen:
Claudia Hartendorp
BewustZijn Centrum CH
www.bewustzijncentrumch.nl