Uitbereiding soundhealing met een gong gemaakt door Storm van der Burgt

Deze week heb ik mijn ‘gepersonaliseerde’ gong opgehaald bij Storm van der Burgt (op Facebook te vinden onder Harr van der Burgt) en wat ben ik blij! Storm heeft aan de hand van mijn geboortedatum en tijdstip van geboorte uitgerekend wat mijn ware toonhoogte is en is toe begonnen met bouwen.

De prachtige resonerende klank van deze gong behalen zelfs boventonen om kippenvel van te krijgen! Als extra verassing heeft Storm de afbeelding van een handpan in de gong verwerkt, een uniek stuk in zijn soort dus!

Natuurlijk heb ik de gong meteen bespeeld in de eerst volgende soundhealing die volgde en kreeg hele mooie reacties!

Veel dank Storm van der Burgt, voor het realiseren van zo’n persoonlijke en spirituele gong! Ik ga hier veel mensen blij meemaken!