Algemene voorwaarden

1. De algemene voorwaarden van Klein in Concept zijn van toepassing op elke aangeboden workshop, oriëntatie, handpan verhuur, praktijkruimte verhuur, klanktherapie, optreden en reading.
2. De algemene voorwaarden zijn vermeld op de website Klein in Concept.
3. Door het ontvangen van de toegestuurde bevestiging verklaart de deelnemers / huurder / cliënt zich nadrukkelijk akkoord te gaan met toepassing van de algemene voorwaarden.
4. De kosten van de workshops, oriëntaties, handpan / praktijkverhuur, klanktherapieën, optredens en readings worden in rekening gebracht volgens het tarief op de website dan wel een ander overeengekomen tarief en dienen contant direct na de behandeling te worden voldaan of d.m.v. een tikkie overgemaakt te worden op rekening.
5. Afspraken dienen minimaal 24 uur van te voren worden afgezegd per WhatsApp. Er zal een bedrag van €15,,- administratiekosten in rekening worden gebracht.
6. Bij niet tijdige afzegging wordt de helft van het tarief in rekening gebracht.
7. Bij “no-show” wordt het hele tarief van de geplande workshop, oriëntatie, handpan verhuur, praktijkruimte verhuur, klanktherapie, optreden of reading in rekening gebracht.

Voor het huren van een handpan vragen wij:
  • kopie van je rijbewijs, paspoort of id kaart;
  • recent poststuk met je huidige adres;
  • kopie creditcard
  • kopie polis aansprakelijkheidsverzekering
  • e-mailadres

We hebben ervoor gekozen om geen borg te vragen om kosten zo laag mogelijk te houden. Mocht er onverwachts toch iets met de handpan gebeuren wordt het een verzekeringskwestie.

Mocht je binnen een straal van 10 km om Haarlem wonen, dan wordt de handpan gratis naar je toe gebracht. Mocht je verder wonen, dan vragen wij een kilometervergoeding van €0,55 (ex btw) per rit. Uiteraard staat het vrij om de handpan te komen halen of een punt halverwege af te spreken.

De betaling wordt bij levering van de handpan per Tikkie afgehandeld.

Je huurt de handpan voor vijf weken en krijgt elke week, startend vanaf de eerste dag een online handpanles toegestuurd. De week nádat je les vijf hebt ontvangen wordt de handpan weer opgehaald of dient de handpan om 10.00 u weer ingeleverd te worden. Bij het te laat inleveren van de handpan wordt per dag een bedrag van €100,- berekend.