Ben jij opzoek naar een spirituele ruimte voor het geven van ceremonies / healings of klankconcerten?

House of PanBoeddha: spirituele ruimte voor het geven van sessies, healings en/of ceremonies.

Fijn om te mogen aankondigen dat er een nieuwe ontwikkeling heeft plaats gevonden!
Vanaf heden is de prachtige ruimte House of PanBoeddha per dagdeel te huur. Speciaal voor teachers in het geven van spirituele groei, emotionele en energetische healing of het begeleiden van ceremonies die nog geen eigen ruimte hebben maar wel aan de slag willen gaan met hun prachtige spirituele beroep is dit een unieke plek.

Deze prachtige ruimte is een ‘spiritueel gespreid bedje’ waarin je clienten en/of deelnemers met open armen en een warm welkom ontvangt en mag behandelen met vele (muzikale) tools waarvan het grootste gedeelte al kant en klaar ligt voor gebruik.

House of PanBoeddha is met energetische aandacht en in veel liefde & licht ingericht en voorzien van veel (o.a Sjamanistische) muzikale elementen om een mooie lessen, workshops, sessie of ceremonies te begeleiden. Deze ruimte wordt dagelijks energetisch gereinigd!

Ook yogamatjes, kussentjes en dekentjes zijn aanwezig.

Heb je interesse in het huren van deze ruimte? Meer informatie is te vinden onder ‘Klanktherapie”.

Je bent van harte welkom!

Namasté,
Annemarie Klein