Yoga Nidra & Sound Healing

Thamar en Annemarie nemen je tijdens deze Yoga Nidra & Sound Healing mee in de healing space tussen slapen en waken. Yoga Nidra is een vorm van geleide meditatie en diepe ontspanning, comfortabel liggend op je eigen matje, waarbij je een moeiteloze staat van zijn en hoger bewustzijn bereikt. Door de diepe ontspanning ontstaan theta en delta hersengolven, bereik je een trance staat waarin ervaringen en fragmenten van herinneringen worden verwerkt, de spierspanning en stress in het lichaam af neemt en de bloeddruk en hartslag daalt. Dit heeft een zeer helende werking op lichaam en geest.

De Yoga Nidra wordt begeleid door heerlijk rustgevende klanken van klankschalen en andere instrumenten welke volledig zijn afgestemd op de meditatie en de groepsenergie. Door de hoge trilling en frequentie wordt de diepe staat van ontspanning tijdens de Yoga Nidra versterkt.

Na de Yoga Nidra wordt je volledig ondergedompeld in de Sound Healing, waarbij onder andere op de Cahschas Chascas Chajchas, Koshi Chimes, diverse handpannen gestemd in verschillende toonhoogtes, Sansula, boventoonzang (overtone singing), Dzing, Shruti box, Native Spirit flutes, diverse rainsticks, oceandrum en de tamtam (gong) en eindigend met de unieke Native American Pow Wow Sjamaan drum.

Wij sluiten deze healing space af onder het genot met een kopje thee en iets lekkers.

Kosten €45,-
Vrijdag 18 juni 19:30 – 21:00 uur (met eventueel uitloop)
Aanmelden via: Thamar Karpes / www.thamarkarpes.com/ 0652840077