Veel interesse in de handpanverhuur bij Klein in Concept

Sinds de Corona om het hoekje verscheen is het er niet minder druk om geworden bij Klein in Concept. Mensen kregen ineens tijd om hun lang gekoesterde droom uit te laten komen door een handpan voor een hele schappelijke prijs te huren.

Dagelijks stap ik in mijn auto om handpannen te brengen en weer op te halen. “Super leuk! Zo ontmoet ik leuke mensen met dezelfde passie die ik al jaren heb: de magische handpan bespelen!”.
“In de vijf (5) weken dat iemand de handpan huurt bouw je band op met de mensen. Als mensen bijvoorbeeld een vraag hebben over een online les, kunnen ze een bericht sturen waarop Annemarie middels een WhatsApp videocall terugbelt en stap voor stap de les met ze doorneemt. En of je nou in Limburg of Groningen woont… ideaal zo’n WhatsApp videocall. Hoe handig is dat!”
“Een handpan huren is heel eenvoudig. Gewoon een mailtje, bellen, WhatsApp, -of Facebookberichtje en ik neem contact met je op”.

Of er genoeg handpannen zijn? “vijftien jaar geleden kocht ik mijn eerste handpan en inmiddels heb ik een enorme collectie aan handpannen!”

En nu de vraag: wat kost een handpan huren?
“Je kan er natuurlijk gewoon voor kiezen om privélessen bij mij te komen volgen t.w.v. €45,- óf voor vijf weken een handpan te huren, inclusief vijf online lessen en daarbij zit een handpan standaard. En dat voor maar €200,- incl btw. Ik breng -en haal de handpan weer bij je op maar je mag uiteraard ook de handpan zelf komen ophalen”.