Klein in Concept/PanBoeddha Handpan Workshops gaan verhuizen!

Afgelopen dagen druk bezig geweest om alles in te pakken: het tijdelijke huren van ruimte in de Koepel Haarlem aan de Oostvest 22 is voorbij en ondanks de gekke Corona periode heb ik veel leuke en lieve mensen ontmoet voor workshops, lessen, oriëntaties, voor het kopen of huren van een handpan, klank ligconcerten en readings (op afstand of in de Koepel).

Dankzij Kitty Witmond-van der Voort van Fifty Ways (http://www.fiftyways.nl) mag ik medio juli ter overbrugging gebruik maken van haar ruimte op de Wateringweg 63. Rond oktober-november verhuis ik de Wateringweg 43 (dat is aan de overkant en ook een ruimte van Kitty). Ik ben erg blij met deze mogelijkheid en kijk ernaar uit!
Tot medio juli gaan er een aantal zaken gewoon door zoals de handpan verhuur, handpan workshops, handpanlessen en de readings. Deze geef ik vanuit huis: Gedempte Voldersgracht 63 in Haarlem.
Je bent van harte welkom en een lieve groet, Annemarie