Een reading op afstand

Tijdens gesprekken na een Akasha Kronieken Reading merkte ik op dat mensen behoefte hebben aan een reading op afstand. Nu het Coronavirus nog niet geheel onder controle is, snap ik dat heel goed en ook voor de mensen die bijvoorbeeld niet in de buurt wonen of door lichamelijk problemen niet in staat zijn om naar mij toe te komen, is een reading op afstand een prachtige oplossing.

Ik ben dus begonnen met het inplannen van readings op afstand. Door de mooie en warme reacties die ik krijg weet ik hoe mensen dit waarderen en blij zijn dat deze mogelijkheid er is.
‘Lucinca: veel kan ik plaatsen, dat is zo mooi! Heb het voorgelezen aan mijn moeder en zij herkent er ook veel in hoe ik vroeger was of nu ben. Mooi hè?
Dikke knuffel en nogmaals dank je wel. Echt toppie!

‘Annie: heel veel dank! Mijn vorige leven is interessant om te weten en ook de boodschap die je doorkreeg klopt op alle punten. Zo zie je maar, er is meer tussen hemel en aarde. Dat mijn zus bij je binnen is gekomen en zegt dat het goed is zo, geeft mij ook een beetje rust. Het is tenslotte vrij plotseling gebeurd. Nu kan ik het een plekje geven.
Wil je meer weten? Op mijn pagina Akasha Kronieken Reading vindt je alle informatie.