Zaterdag 8 augustus 2020 staat er weer een groepsworkshop gepland!

Aan het begin van een workshop vraag ik altijd naar de allereerste handpan ervaring van de deelnemers en vaak hoor ik het verhaal dat ze bv. tijdens de vakantie op een pleintje in Barcelona de nog onbekende maar oh zo aantrekkelijk klanken van de handpan hoorde.  “Wat is dit voor een geluid”… of:” kippenvel!” Maar ook: “de klanken raakte mijn diepste gevoel van binnen” en: “ik kon mijn tranen niet bedwingen!”. Het gevoel van niet meer wegwillen gaan maar alleen maar willen blijven luisteren is ook een veel voorkomende ervaring.

Kijk eens naar de lachende en blije gezichten van de deelnemers die jou voorgingen!
Zaterdag 8 augustus geef ik weer een groepsworkshop waarvoor je je kan opgeven via het aanmeld – /aanvraagformulier.
Je bent van harte welkom!

Namasté, Annemarie Klein