Wat vind je van mijn nieuwe handpanwebsite?

Wat vind je van mijn nieuwe handpanwebsite?

Al een poosje was ik aan het dubben of ik een nieuwe website met een nieuwe look zou laten bouwen of niet. Mijn vorige website heb ik een paar jaar geleden zelf gebouwd maar ik miste toch de kennis om een paar handige tools toe te voegen want… tenslotte blijft handpanles geven tóch meer mijn vakgebied.

En wie kwam ik 7 juni jl. tegen tijdens een workshop? Marieke Spanjaard! Marieke was samen met een vriendin meegekomen en was laaiend enthousiast over de handpan. Tijdens de workshop kwam mijn website ter sprake en zie(!) Marieke is keihard aan de slag gegaan en kwam met dit verbluffende resultaat!

Wil jij ook een mooie website laten bouwen? Via deze link kom je met Marieke in contact!

Dankjewel Marieke, ik ben je eeuwig dankbaar!!