Raster Energie Healing – Ervaar de helende kracht vanuit het Universum

Laat de Raster Energie zijn werk doen en ervaar je lang vergeten Oerbron

Versnelling op je levenspad

Veel mensen zijn zich bewust dat de Golden Age / Aquarius tijdsperk al in volle gang is en zijn daarom druk bezig met het zoeken en ontwikkelen van hun spirituele levenspad. Dit mooie maar soms ook moeilijke proces vergt inzicht en tijd.

Kom terug in je Oerkracht

Om de gehele aarde en in de ruimte boven de Aarde zijn rasters aanwezig, waar we collectief mee verbonden zijn. Deze rasters lijken op de meridianen die in het menselijk lichaam aanwezig zijn.

De Raster energie healing is een manier van heling waarbij een zeer hoge frequentie trilling en de meest zuivere energie de blauwdruk-stempels en energetische blokkades gereinigd en hersteld worden.

Verloop van een Raster Energie Healing

Tijdens deze rustgevende Raster Energie Healing verbind ik je met de Raster Energie en door het in beweging brengen van energetische lijnen gaat de energie weer stromen en wordt jouw persoonlijke Blauwdruk hersteld en alles wat daar niet bij hoort, zal in overeenstemming met jouw Hogere Zelf worden verwijderd.

Tijdens de healing kun je verschillende sensaties ervaren zoals bijvoorbeeld het koud of warm krijgen, je lichaam kan spontaan gaan bewegen of een stroom van beelden of inzichten krijgen. De ervaring verschilt per persoon.

De meeste mensen ervaren in de dagen erna een gevoel van thuiskomen, voelen zich licht of hebben het gevoel van hernieuwde levensbestemming.

Na afloop krijg je een glas water en bespreken we je ervaring.

Naast het geven van een Raster-healing ben ik er ook voor jou om daar waar nodig is een Voorouderlijn-healing, Chakra-healings en/of Holy Trinity Blessing te geven. Voel je welkom!

 • Raster Healing
  €67,50 incl btw
 • Voorouderl. Healing
  €67,50 incl btw
 • Chakra Healing
  €67,50 incl btw
 • Holy Trinity Blessing
  €67,50 incl btw