Ben jij opzoek naar je eerste handpan? Kom op bezoek bij PanBoeddha | Klein in Concept

Ben je op zoek naar jouw eerste handpan? -maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar dit betoverende instrument? Dan ben je bij Panboeddha | Klein in Concept meer dan aan het juiste adres!

Al vele jaren begeleid ik mensen in het vinden van hun ‘juiste’ handpan door middel van het geven van orientaties die gewoonweg belangrijk zijn want ieder levend wezen is geboren met een eigen toonhoogte. Na het ontdekken van deze bijzondere ervaring voel je meteen dat de klanken van de handpan je tot in vele en diepe lagen door je lijf resoneert. Je bent dan klaar voor de aankoop van je éérste handpan!

Wil je een persoonlijke begeleiding in het vinden van jouw handpan? Maak gerust een afspraak! Wil je gewoon langskomen om eens te kijken, ervaren en te voelen wat een handpan werkelijk met je doet? Geen probleem, ook dat kan!  Handpanliefhebbers die al weten wat hun toonhoogte is of op zoek zijn naar een tweede handpan zijn ook van harte welkom!

Mocht het zo zijn dat jouw handpan is uitverkocht dan gaat de handpanbouwer hard voor je aan de slag zodat jij met een paar weken een gloednieuwe handpan kan ophalen waar nog niemand op heeft gespeeld!

Ik zie uit naar je komst!