Nieuwe workshop ruimte Koepel Haarlem (voormalig gevangenis)

 

Goed nieuws! Sinds half januari geef ik al mijn activiteiten in een recreatiezaal behorende bij de Koepel Haarlem (voorheen gevangenis / huis van bewaring).
Op deze mooie en bijzondere plek geef ik handpan-workshops (groeps & privé), lessen, handpan-oriëntaties, Healing Klank Ligconcerten, readings en Transhealing Zang Ligconcerten.

Mocht je als yogadocent interesse hebben om een yogales op deze unieke plek te geven met afsluitend een healing ligconcert neem dan even contact op! Yogamatten aanwezig!
Deze mooie ruimte is van tijdelijke aard. Mocht je een soort gelijke ruimte te huur hebben of iemand kennen die een ruimte te huur aanbied? Laat het me vooral weten. Als dank krijg je van mij een gratis handpan workshop, handpan oriëntatie en een healing ligconcert!