Volg nu een Workshop Handpan!

Volg nu een workshop handpan; één van de meest magische instrumenten op aarde! Het spelen van een handpan is het creëren van een scala aan klankkleuren waardoor een steeds veranderende samenspel van energieën ontstaat. Daarom zeggen we dat er geen juiste of verkeerde manier is om een Handpan te bespelen: het is een ontdekkingsreis en zelfexpressie, door het omarmen van de klank van steel music.
De handpan is een percussie-instrument dat bestaat uit twee op elkaar geplaatste sferische schalen van staal. Het instrument kan met de handen bespeeld worden terwijl men het meestal tussen de benen of in de schoot plaatst.
Bij deze bijzondere workshop, speel je op een Battiloro Handpan en krijg je met behulp van percussie-oefeningen een aantal ritmes aangeleerd, die direct in te zetten zijn in een magisch samenspel.
Nieuw! Handpan huren inclusief online handpanlessen zie pagina: 
'Huur nu een handpan inclusief vijf (5) handpanlessen online.

Groepsworkshop €35,- incl. btw p.p. 
Duur: 1 uur 
Geplande groepsworkshop data (ondervoorbehoud actuele Covid-19)
Zaterdag 11 juli 2020
Zaterdag 8 augustus 2020 
Zaterdag 5 september 2020 
Zaterdag 7 november 2020
 
Privé workshop €45,- incl. btw p.p.
Duur: 1 uur privé workshops: elke maandag, vrijdag en zaterdag 
S.v.p. uw keuze aangeven op het inschrijfformulier en erbij vermelden of het om een groeps, privé workshop of online lessen gaat. Dit formulier vindt u op de inschrijfpagina. 

U kunt zich ook laten plaatsen op de reservelijst.
De workshops en lessen worden in de recreatiezaal van De Koepel Haarlem (voormalig gevangenis / huis van bewaring) gegeven.