Handpan zwangerschapsmuziek

Als je zwanger bent is het fijn om je ontspannen voor te bereiden op de komst van je kindje. Je kunt dan volop genieten van je zwangerschap. In deze hectische tijd zijn veel aanstaande moeders bezig met de eisen de aan hen gesteld worden. Men noemt dat wel 'in het hoofd zitten'. Wanneer je zwanger bent is het heilzaam om 'uit het hoofd' te gaan, je lijf te ervaren, en je bewust te zijn van het kind dat in je groeit.
De resonerende zen-klanken van de handpan, geeft een ontspannend effect op je lichaam en is direct voelbaar voor de ongeboren baby. Buiten deze weldadigheid, wordt van muziek beweerd dat het de mathematische aanleg in de hersenen stimuleert. De verbanden tussen muziek en wiskunde zijn bekend, en daarom kan luisteren naar muziek alleen maar positief zijn voor het kind in ontwikkeling.
De handpan klanken bevorderen de ontspanning, verbetert de lichaamswaarneming en er ontstaat een diep contact met je baby. Vanaf de derde maand ben je welkom voor een handpan zwangerschaps muzieksessie.
Af en toe...
Af en toe verloopt een zwangerschap anders dan je had gehoopt. De zwangerschap laat op zich wachten of brengt zorgen met zich mee. Ook dan spelen de bijzondere klanken van de handpan een berustende rol. Annemarie Klein geeft je graag de individuele aandacht die je op dat moment nodig hebt.

Kosten handpan zwangerschapsmuziek: €45,- incl. btw
Locatie: Haarlem of desgewenst op bij jou thuis.