Akasha Kronieken Reading

Om in het bewustzijn van onze spirituele natuur te groeien en in staat te zijn dat bewustzijn in het fysieke leven te verankeren om ons zo optimale zelf op het aardse vlak te verwezenlijken, vergt vele levens. In de Akasha Kronieken, de universele bibliotheek waar alle levens, gebeurtenissen die ooit hebben plaatsgevonden, elke gedachte en emotie voorgoed bewaard blijven kunnen we onze diverse incarnaties zien. Ook in dit leven ben je niet voor niets op aarde aanwezig. Welke ervaringen kom je op doen? Welke rollen wil je meemaken of wat kom je zuiveren, vergeven en loslaten? De Heren van de Akasha Kronieken herinneren je aan alles wat geleefd is en alles wat in de toekomst mogelijk is m.b.t. je levensopdracht.
Om duidelijkheid te krijgen in het leven dat je nu leidt vraag ik de Heren van de Akasha Kronieken toestemming om inzicht te krijgen in de blauwdrukken van jouw ziel. Hierdoor ontvang ik essentiële informatie uit één van jouw vorige levens die soms van uiterst belang kunnen zijn om obstakels die jij ervaart in dit leven te verwerken.
De reading begint met een korte ademhalingsmeditatie, daarna speel ik een stukje live op de handpan. Vanaf dat moment begin ik vragen te stellen en krijg ik antwoorden via mijn lichaam, hart en geest. Voor de duidelijkheid: dit heeft niks te doen met channelen via entiteiten, enkel en alleen de zuivere energie & informatie die ik rechtsstreek ontvang van de Akasha Kronieken.De reading is geen toekomstvoorspelling maar bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar bewustwording, verlichting en bevrijding.  
Akasha Kronieken Reading €45,- incl. btw, p.p. 
Aanmelden via WhatsApp: 06-48936230 of vermelden op het inschrijfformulier. De readings worden in Haarlem gegeven.